Kako postati dobar pregovarač?

od admin

U daljnjoj realizaciji našeg EU projekta “Korak dalje” zbog učinkovitosti, boljeg razumijevanja i lakše realizacije edukacijskih elemenata dogovorili smo da regionalne radionice realiziramo u bloku, te smo u jedan blok uključili dvije radionice u ukupnom trajanju od četiri dana.

Prva radionica bila je na temu “Pregovaračkom vještinom do kvalitetnijih sporazuma”, a druga “Komunikacijski alati za rješavanje sukoba u dijalogu”. Teme ovih radionica se nadopunjavaju stoga članovi imaju kvalitetniji uvid i veću razinu fokusiranosti na razvoj i usavršavanje svojih pregovaračkih vještina. Činjenica da kao sindikat u ovom trenutku nismo uključeni u pregovarački proces ugovaranja Kolektivnog ugovora ne umanjuje našu potrebu za razvojem i usavršavanjem pregovaračkih kompetencija jer su one sastavni dio naših sindikalnih aktivnosti u različitim oblicima socijalnog dijaloga, a ujedno su i sastavni dio naših profesionalnih aktivnosti.

Kako postati dobar pregovarač?

Stoga vas s velikim zadovoljstvom možemo obavijestiti da smo upravo u Metkoviću od 10.-13.08.2016. završili drugi blok regionalnih radionica na kojima smo uz puno informacija, vježbanja različitih pregovaračkih uloga i lobiranja razvijali i usavršavali kako svoje pregovaračke tako i svoje komunikacijske vještine. Prvi blok navedenih radionica održali smo od 06.-09.07.2016. u Ravnoj Gori. Osim zadataka na provedbi našeg EU projekta svako naše sindikalno druženje ujedno je i prilika da se bolje upoznamo, razmijenimo međusobna iskustva, dobro se informiramo i družimo.

Ujedno vas obavještavamo da nas u daljnjoj realizaciji projekta očekuju još dva bloka edukacije, organizacija okruglog stola na temu “Zajedno smo jači” i savjetovanje na temu “Socijalni dijalog i pregovaranje u okrilju carinske djelatnosti” na kojem ćemo ugostiti naše kolege carinike iz drugih zemalja kako bi u zajedničkom radu postali bogatiji za nova iskustva i primjere pozitivne prakse.

 

GALERIJE – KORAK DALJE

Možda vam se svidi