Eurokorekt grupa – Agencija za kreditno posredovanje

od admin

Kao tvrtka prisutni smo na financijskom tržištu RH od 2013 godine, a naši zaposlenici bilježe iskustva na području financija u raznim bankama i osiguravajućim društvima i više od 10-tak godina

Dosadašnje suradnje sa nekima od sindikata kao što su (NACIONALNI SINDIKAT MUP-a, NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a, SINDIKAT TURIZMA I USLUGA HRVATSKE,SINDIKAT ZAGREBAČKOG HOLDINGA D.O.O. – PODRUŽNICA ČISTOĆA, STRUKOVNI SINDIKAT RADNIKA HEP-a – TEHNOS) služe kao poticaj, jer su povratne informacije izvrsne, a članovima sindikata su sve informacije dostupne odmah bez dugih čekanja i to na jednom mjestu.

Sukladno željama i ciljevima Eurokorekt grupa se sve bolje pozicionira na tržištu RH, a tome u prilog govore novootvoreni uredi u Splitu i Osijeku, te proširenje potražnje u Zagrebačkoj županiji nas je navelo na zahtjevom za suglasnost i dozvolu za rad i u Zaboku sa novim uredom.

Ono što nas razlikuje od drugih agencija za kreditno posredovanje na tržištu, je to što smo uložili veliki trud i znanje da pristup svakom klijentu ne bude samo profesionalan već i individualan (npr.dolazak u Vašu ustanovu na zahtjev klijenta), kao i ponuda onih kreditnih linija koje nisu dostupne u standardnoj ponudi banaka. Kako je danas sve više građana sa blokadama i ovrhama mi smo se SPECIJALIZIRALI za rješavanje upravo takvih problema. (Npr.svojim znanjem i iskustvom ishodili smo mnoge nagodbe i otpise dugavanja članovima sindikata i njihovoj obitelji)

Sa bankama direktnim partnerima u 2015 godini smo uspjeli realizirati 436 kreditnih zahtjeva kod kojih smo mi direktno otvorili (tj. prenijeli iz druge poslovne banke) 185 tekućih računa, 158 kreditnih kartica i 212 polica mješovitog životnog osiguranja. Ukupno smo plasira​li​ bankama 39.030.400,00 kn u proteklih šest mjeseci nenamjenskih kredita i 10 stambenih kredita u ukupnom iznosu od 10.252.580,00 kn.

Osim toga smo uspjeli direktno pomoći u realizaciji preko drugih naših ovlaštenih partnera i njihovih banaka za ukupno 252 kreditna zahtjeva, 128 tekućih računa, 42 kreditne kartice, i 65 polica mješovitog životnog osiguranja i to iznosi ukupan plasman od 25.344.000,00 kn.

U 2016 godini po našoj procjeni rezultati naše tvrtke će biti još bolji nego u 2015 godini. Do kraja godine planiramo otvoriti gore navedenu podružnicu u Zaboku, te nam je cilj otvoriti još nekoliko ureda u okolici Zagreba, te još nekoliko regionalnih centara kao što su Split i Osijek.

Cilj i praksa naše strategije poslovanja pri određenim ugovorenim poslovnim suradnjama sindikata je predanost i redovit obilazak sindikalnih podružnica, kako bi smo zajednički pratili učinkovitost naše suradnje i razinu zadovoljstva vaših sindikalnih članova.

PRILOG: Rješenje trgovačkog društva

PRILOG: Rješenje ministarstva financija

Možda vam se svidi