Vi ste ovdje

Pogodnosti za članove CSH

Posebne pogodnosti za članove CSH. Za sve vaše financijske potrebe odaberite baš ono što vam treba – Erste tekući račun uz usluge po vašem izboru. Info telefon: 0800 7890
Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji kojeg smo sklopili s EFFECTUS-Visokom školom za financije i pravo, članovima CSH i članovima njihove uže obitelji omogućeno je studiranje pod posebnim, značajno povoljnijim uvjetima od uobičajenih
Drago nam je što vam možemo predstaviti posebnu ponudu dobrovoljnog zdravstvenog za Vas kao i članove Vaših obitelji! Ponuda dopunskog osiguranja za Vas od 58,00 kn mjesečno! Ponuda dodatnog zdravstvenog osiguranja za Vas od 62,50 kn mjesečno!
Poslovanjem preko tekućeg računa u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. ostvarujete niz pogodnosti u Vašem svakodnevnom financijskom poslovanju. Otvaranjem tekućeg računa i usmjeravanjem svojih redovnih mjesečnih primanja ostvarujete status klijenta koji Vam donosi brojne pogodnosti:
Kao tvrtka prisutni smo na financijskom tržištu RH od 2013 godine, a naši zaposlenici bilježe iskustva na području financija u raznim bankama i osiguravajućim društvima i više od 10-tak godina
Poslovna suradnja Crodux-a i Carinskog sindikata Hrvatske omogućava članovima CSH popust na kupnju bilo koje vrste goriva, uključujući i autoplin uz predočenje članske iskaznice CSH, te vrijedi za sve načine plaćanja na Crodux benziskim servisima. Za sve detalje ove pogodnosti obratite se svojim sindikalnim povjerenicima.
Posebne pogodnosti za članove CSH - 10% popusta na gotovinsko plaćanje u svim poslovnicama Perutnina Ptuj - Pipo d.o.o. Čakovec uz predočenje nove članske iskaznice.
Svaki član Carinskog sindikata Hrvatske prilikom kupnje Converse proizvoda ostvaruje popust od 50% na cjelokupni asortiman.